Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftver Letöltés Ingyen képes leírás - Ingyen letöltés.tlap.hu
részletek »

Szoftver Letöltés Ingyen - Ingyen letöltés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenletoltes.tlap.hu » Szoftver Letöltés Ingyen
Keresés
Találatok száma - 20 db
Csillagpor - Program letöltés

Csillagpor - Program letöltés

A Csillagpor található programok mindegyike ingyenes, jogszerűen letölthető és használható szoftver! Minden program rövid leírással rendelkezik és egyre többről készül hosszabb bemutató is. Képernyőképek és videók segítenek abban, hogy eldöntsd, hasznos lesz e számodra a letöltött szoftver. Ha valami kérdésed lenne, arra is kaphatsz választ a hozzászólásokban.

Ingyen Center

Ingyen Center

Az A-one PSP Video Converter egy könnyen kezelhető, gyors video átalakító szoftver, amely segítségével PSP formátumba alakíthatunk, különböző formátumú videókat. A Photo Screensaver Maker segítségével, teljesen egyedi képernyővédőket alkothatunk számítógépünkre, amelyeket az általunk választott fotóinkkal, háttérzenéinkkel színesíthetünk.

Ingyen Letöltés Info

Ingyen Letöltés Info

Elérhető kategóriák: Zene, Programok, Játékok, Könyvek, Mobil tartalom, Template, Foto, Szolgáltatás. Minden tartalom elérhető és ingyen letölthető! Egyedül a zenei letöltések esetében regisztráció szükséges, de attól még ingyenes marad!

Ingyen Szoftver

Ingyen Szoftver

Figyelem! A jó minőséghez a kódolásnál be kell állítani a 192 kbits/s sebességet, mert az alapértelmezett 128 kbps nem jól hangzik. A program egy egész könyvtár wav fájlt átalakít mp3 formátummá. Adobe Acrobat Reader ingyenes szoftver. A PDF kiterjesztésű fájlokat olvassa.

Ingyenes Bérprogram

Ingyenes Bérprogram

A bérszámfejtés, bérügyvitel ma nagy és bonyolult terület, ezért születik számos nagy és bonyolult ügyviteli szoftver. Egy-egy ilyen bérprogram elsősorban a nagyobb létszámú és különleges bérügyvitel-i igényekkel rendelkező cégeknek nyújtanak megoldást.

Ingyenes Programok

Ingyenes Programok

Ez egy ingyenes, főleg open source programokat bemutató és reményeim szerint népszerűsítő oldal, ahol a szoftverek prezentálása mellett fórum, szavazások, cikkek találhatóak. Torrent kliensek, webböngészők, operációs rendszerek, irodai és grafikai programok, fejlesztőeszközök, egyéb hasznos programok...

Ingyenes Ügyviteli Programok

Ingyenes Ügyviteli Programok

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bővül majd az ajánlat.) Figyelem! Ez egy link gyűjtemény. A linkek működéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni. Ha önnek nincs széles sávú Internet hozzáférése, vagy egyszerűen nem ér rá a programokat letölteni és rendszerezni, cd-re felírni. A honlapunkról letölthető ingyenes szoftverek válogatását megrendelheti cd-n is a webáruházunkban! A cd tartalmaz további programokat is, melyeket a honlapon nem talál meg.

Ingyenes üzleti chat weboldalára

Ingyenes üzleti chat weboldalára

Sokkal több vásárló azonos látogatottság mellett. Közvetlen kapcsolat a látogatókkal. Próbálja ki még ma. Teljesen ingyenes hosszú távon is. A legjobb az egészben, hogy csak egy regsiztrációt kell végrehajtania, és kirakni a chatet a weboldalára. Ha ez megvan, onnantól kezdve minden nap több vásárlója lesz.

InnVoice Felhő számlázó program

InnVoice Felhő számlázó program

Ingyenes számlázó programot keresel? Próbáld ki az InnVoice Felhő számlázó programot! Windows alapú forint és deviza programjainkkal egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, továbbá számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A csúnya, kézzel írt boríték helyett már a szoftverből is tudsz borítékot nyomtatni, illetve a hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők. Hátralékos partnereidnek könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre.

Hirdetés
Közösségi szoftver ketöltés

Közösségi szoftver ketöltés

A letoltés oldalunkon rengeteg népszerű és méltatlanul nem elég népszerű szoftver tölthető le teljesen ingyenesen. Minden programhoz tartozik egy adatlap, ahonnan elérhető és letölthetőek az újabb verziók, csak iratkozzon fel a megfelelő rss hírcsatornánkra. Amennyiben kedvet kapott a szoftver bemutatók, tesztek írásához, akkor regisztrált felhasználóként részt vehet az oldalunk szerkesztésében is, amiért cserébe reklámfelületeket adunk az oldalon. Az ön összes tartalma mellett az ön hirdetése jelenik meg, így minél több program ismertetőt ír, annál nagyobb bevételre tehet szert.

Legal Soft

Legal Soft

Mint az köztudott, a számítógép hardvere mit sem ér a megfelelő szoftver, azaz programok nélkül. A legtöbb családban azonban örülnek, ha a számítógépre való összeget sikerül kiizzadni, és a szükséges programokra már nem marad pénz.

Letöltészona

Letöltészona

Köszöntünk az Letöltés Zona .hu oldalon!Többféle kategóriában megtalálhatod kedvenc programjaidat, melyet ingyen letölthetsz.Ezen kívül több népszerű programot is letölthetsz, mint például: Nero,Azureus, Shareaza, Total Commander, Winamp...és még sok más.Igyekszünk rendszeresen bővíteni az adatbázisunkat új szoftverekkel és programokkal.Amennyiben szeretnél az újdonságokról értesítést kapni iratkozz fel hírlevelünkre.

Linlibfb program letöltése

Linlibfb program letöltése

Könyvtári rendszer. Figyelem! A winlib program helyett elkészült a linlib program egyfelhasználós verziója! A linlibfree program teljesen ingyenes! A program alkalmas könyv és videó dokumentumok nyilvántartására. Ezenkívül fel tudja vinni a programba az olvasókat (kölcsönzőket).

Mya5 Ingyenes Szoftverek

Mya5 Ingyenes Szoftverek

Ingyenes és szabad szoftverek leírása, ajánlása. A Chrome böngésző változataira épülő és annak kényelmi szolgáltatásait bővítő kezdeményezés a ChromePlus. Bár Linuxra már elérhető a Béta Chrome változat, a ChromePlus kifejezetten Windowsos változat. Jelenlegi extra szolgáltatások: Dupla kattintással bezárható nyitott tabok Egérhez rendelhető funkciók Super Drag IE

Program Letöltés

Program Letöltés

Keresel egy programot? Itt biztos megtalálod. Rengeteg teljes verziós, ingyenes program letöltés. Ingyen játék, mp3 zene letöltése! Winamp 5.541 Az új verzióhoz nem csak új kezelőfelület, de számos új funkciós is tartozik.

Számadó ingyenes bérprogram

Számadó ingyenes bérprogram

A SZÁMADÓ bér free, teljes körű bérelszámolási funkciókkal rendelkezik, tökéletesen és biztonságosan elvégzi maximum 5 munkavállaló bérelszámolását. Tartalmazza a leggyakrabban használt bértáblákat, így az alapadatok (név, munkabér, szabadság, stb.) megadásával egy gombnyomásra elkészíthető a bérelszámolás, és listát kapunk a befizetendő járulékokról.

Szoftver Letöltés

Szoftver Letöltés

A Szoftverletöltés.hu portálon a legjobb Freeware és Shareware szoftver gyujtemény található. Kiválogattuk a legjobb szoftvereket, amelyeket ingyenesen lehet letölteni. A programok áttekinthetoen kategórizálva lettek és információ gazdag leírással rendelkeznek. Arra törekszünk, hogy az oldalon mindig a letöltések legfrissebb verzióját találd meg. Lehetoség van a letöltések legújabb verziójárol a szerkesztőt tájékoztatni. Egy fórumon belül lehetoség van megbeszélni a különbözo letöltésekkel kapcsolatos véleményeket vagy információkat.

Tuti menü