Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftver Letöltés Ingyen képes leírás: Csillagpor - Web [2. oldal]
részletek »

Szoftver Letöltés Ingyen: Csillagpor - Web [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingyenletoltes.tlap.hu » Szoftver Letöltés Ingyen
Keresés
Találatok száma - 14 db
Csillagpor - Program letöltés

Csillagpor - Program letöltés

A Csillagpor található programok mindegyike ingyenes, jogszerűen letölthető és használható szoftver! Minden program rövid leírással rendelkezik és egyre többről készül hosszabb bemutató is. Képernyőképek és videók segítenek abban, hogy eldöntsd, hasznos lesz e számodra a letöltött szoftver. Ha valami kérdésed lenne, arra is kaphatsz választ a hozzászólásokban.

Ingyen Szoftver

Ingyen Szoftver

Figyelem! A jó minőséghez a kódolásnál be kell állítani a 192 kbits/s sebességet, mert az alapértelmezett 128 kbps nem jól hangzik. A program egy egész könyvtár wav fájlt átalakít mp3 formátummá. Adobe Acrobat Reader ingyenes szoftver. A PDF kiterjesztésű fájlokat olvassa.

Ingyenes Programok

Ingyenes Programok

Ez egy ingyenes, főleg open source programokat bemutató és reményeim szerint népszerűsítő oldal, ahol a szoftverek prezentálása mellett fórum, szavazások, cikkek találhatóak. Torrent kliensek, webböngészők, operációs rendszerek, irodai és grafikai programok, fejlesztőeszközök, egyéb hasznos programok...

Ingyenes Ügyviteli Programok

Ingyenes Ügyviteli Programok

Ezen a lapon néhány ingyenes ügyviteli programot ajánlunk önnek, nem DEMO vagy Sharware verziót, hanem teljesen szabadon használható programokat. (Szándékunk szerint folyamatosan bővül majd az ajánlat.) Figyelem! Ez egy link gyűjtemény. A linkek működéséért, illetve az ott található programokért, semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni. Ha önnek nincs széles sávú Internet hozzáférése, vagy egyszerűen nem ér rá a programokat letölteni és rendszerezni, cd-re felírni. A honlapunkról letölthető ingyenes szoftverek válogatását megrendelheti cd-n is a webáruházunkban! A cd tartalmaz további programokat is, melyeket a honlapon nem talál meg.

Ingyenes üzleti chat weboldalára

Ingyenes üzleti chat weboldalára

Sokkal több vásárló azonos látogatottság mellett. Közvetlen kapcsolat a látogatókkal. Próbálja ki még ma. Teljesen ingyenes hosszú távon is. A legjobb az egészben, hogy csak egy regsiztrációt kell végrehajtania, és kirakni a chatet a weboldalára. Ha ez megvan, onnantól kezdve minden nap több vásárlója lesz.

Hirdetés
InnVoice Felhő számlázó program

InnVoice Felhő számlázó program

Ingyenes számlázó programot keresel? Próbáld ki az InnVoice Felhő számlázó programot! Windows alapú forint és deviza programjainkkal egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, továbbá számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A csúnya, kézzel írt boríték helyett már a szoftverből is tudsz borítékot nyomtatni, illetve a hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők. Hátralékos partnereidnek könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre.

Legal Soft

Legal Soft

Mint az köztudott, a számítógép hardvere mit sem ér a megfelelő szoftver, azaz programok nélkül. A legtöbb családban azonban örülnek, ha a számítógépre való összeget sikerül kiizzadni, és a szükséges programokra már nem marad pénz.

Letöltészona

Letöltészona

Köszöntünk az Letöltés Zona .hu oldalon!Többféle kategóriában megtalálhatod kedvenc programjaidat, melyet ingyen letölthetsz.Ezen kívül több népszerű programot is letölthetsz, mint például: Nero,Azureus, Shareaza, Total Commander, Winamp...és még sok más.Igyekszünk rendszeresen bővíteni az adatbázisunkat új szoftverekkel és programokkal.Amennyiben szeretnél az újdonságokról értesítést kapni iratkozz fel hírlevelünkre.

Program Letöltés

Program Letöltés

Keresel egy programot? Itt biztos megtalálod. Rengeteg teljes verziós, ingyenes program letöltés. Ingyen játék, mp3 zene letöltése! Winamp 5.541 Az új verzióhoz nem csak új kezelőfelület, de számos új funkciós is tartozik.

Hirdetés
Számadó ingyenes bérprogram

Számadó ingyenes bérprogram

A SZÁMADÓ bér free, teljes körű bérelszámolási funkciókkal rendelkezik, tökéletesen és biztonságosan elvégzi maximum 5 munkavállaló bérelszámolását. Tartalmazza a leggyakrabban használt bértáblákat, így az alapadatok (név, munkabér, szabadság, stb.) megadásával egy gombnyomásra elkészíthető a bérelszámolás, és listát kapunk a befizetendő járulékokról.

Szoftver Letöltés

Szoftver Letöltés

A Szoftverletöltés.hu portálon a legjobb Freeware és Shareware szoftver gyujtemény található. Kiválogattuk a legjobb szoftvereket, amelyeket ingyenesen lehet letölteni. A programok áttekinthetoen kategórizálva lettek és információ gazdag leírással rendelkeznek. Arra törekszünk, hogy az oldalon mindig a letöltések legfrissebb verzióját találd meg. Lehetoség van a letöltések legújabb verziójárol a szerkesztőt tájékoztatni. Egy fórumon belül lehetoség van megbeszélni a különbözo letöltésekkel kapcsolatos véleményeket vagy információkat.

Szoftverbázis

Szoftverbázis

Itt vannak free és shareware programok is. Összegereblyéztük a 2009-ben megjelent kedvenc szoftvereinket, akad köztük vírusirtó, böngésző, képnézegető, irodai programcsomag és multimédiás segédek is - mindegyikük ingyenes.

Usite

Usite

Letölthető ingyenes és shareware programok. NetWorx 5.0.8 Megmutatja a pillanatnyi le és feltöltési sebességet. Erről statisztikát tud csinálni, amit ki tud exportálni Word, Excel vagy PDF formátumba. Beállíthat x hálókártyára, vagy a teljes forgalomra is. Meg tudja mérni a net sebességét, pingelni x szervert.

Web-Mixer Software

Web-Mixer Software

Ezen oldalon megtalálható minden olyan magyar és angol nyelvű szoftver, mely azonkívül, hogy rendkívül hasznos, még ingyenes is. Egyes szoftverek magyarítását külön menüben is megtalálható, hogy ne keljen azt keresned. Oldalunkhoz fórum is tartozik, ahol szavazni tudsz a szoftverekre, illetve új szoftver ajánlhatsz, ha netán valamit hiányolnál. Oldalunkon levő szoftvereket egyenként leellenőrzünk így elkerülheted, hogy vírusos szoftvert töltsél le.

Tuti menü